BMW X5 si X6 editii speciale Black Vermilion
BMW X5 si X6 editii speciale Black Vermilion

BMW X5 si X6 editii speciale Black Vermilion

In general, designul modern BMW este, cel puțin, controversat. Si punem pariu ca X5 și X6 editia Black Vermilion  nu vor face nimic pentru a schimba acest lucru.

Aparent, editiile Black Vermilion sunt putin mai mult decat versiunile negru mat ale SUV-urilor populare BMW X5 si X6, cu jante negre de 22 inch, garnituri negre, interioare negre si o multime de seturi optionale disponibile in mod standard. Nimic deosebit de iesit din comun de raportat.

Cea mai mare schimbare insa este grila. Este vopsita intr-un rosu aprins, astfel incat aceasta se remarca intr-un contrast puternic cu restul masinii. Grila X6 este chiar iluminata.

O alta caracteristice specifica sunt farurile M Shadow Line cu BMW laser light, care includ iluminare de accent cu semnatura X albastra, ce completeaza aspectul distinctiv al partii frontale.

La exterior, pachetul M Sport subliniaza caracterul dinamic al editiilor BMW X5 si X6 Black Vermilion. Acesta cuprinde, printre altele, spoiler fata si difuzor spate specifice, precum si pachet M Shadow Line lucios cu optiuni extinse.

In interior, tapiteria cu continut extins BMW Individual cu piele Merino Black este infrumusetata suplimentar de cusaturile contrastante rosii specifice editiei, atat pentru scaunul conducatorului, cat si pentru scaunul pasagerului din dreapta sa.

Sticla cu protectie solara, cu geamuri spate intunecate, contribuie la pastrarea intimitatii pasagerilor in timp ce se imbina armonios cu designul exterior sportiv si dinamic.

Interiorul editiei BMW X7 in Frozen Black asigura o atmosfera discreta si eleganta datorita tapiteriei M Alcantara, de culoare antracit, a plafonului, aplicatiei de sticla Crafted Clarity si sticlei cu protectie solara.

Noile modele vor putea fi comandate si in Romania, insa nu se stie exact cand vor fi lansate, cel mai probabil in luna august a acestui an. Preturile lor inca nu sunt facute publice de catre BMW.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.