Citroen C5 Aircross vine cu o varianta fresh in 2022
Citroen C5 Aircross vine cu o varianta fresh in 2022

Citroen C5 Aircross vine cu o varianta fresh in 2022

14 ianuarie 2022
0 Comments

SUV-ul de familie Citroen C5 Aircross are un aspect revizuit si un sistem de infotainement imbunatatit. Aceste schimbari au loc pentru ca Citroen vizeaza o piata mai premium, concurand cu rivalul Volkswagen Tiguan, ce vizeaza imbunatatiri de confort pe benzina, diesel sau putere hibrida.

C5 Aircross a cincea cea mai populara masina de la Citroen anul trecut, vanzand 4000 de unitati. Modificarile de design se extind si in spate, unde noul Citroen are atasate noi grupuri de lumini LED, este echipat cu noi panouri de stil, jante din aliaj de 18 inchi si bare pe acoperis de culoare negru lucios.

In interior, exista o consola centrala actualizata, decorata cu crom, cu un aspect de control mai ergonomic, un selector de viteze reproiectat si, la modelele hibride plug-in, un buton de selectare a modului de a conduce.

Au fost adaugate doua porturi USB si incarcarea wireless pentru smartphone este acum disponibila.

Un nou ecran tactil mai mare (10,0 inchi) controleaza principalele functii ale cabinei, inclusiv controlul climatizarii, alaturi de un afisaj digital de 12,3 inchi in spatele volanului.

Alte noi caracteristici interioare includ scaune Advanced Comfort – asa cum se vede la C4 si C5X ce urmeaza sa fie lansate in cursul acestui an.

Citroen este disponibil pe benzina, diesel si puterea hibrida este disponibila pe modelele din gama medie. Citroen sustine ca C5 Aircross are cel mai mare spatiu de portbagaj dintre orice SUV din segment, gratie, partial, scaunelor din spate glisante, inclinabile si retractabile.

Sase culori de vopsea exterioara sunt acum disponibile pentru C5 Aircross: noul introdus Eclipse Blue, plus Polar White, Pearlescent White, Perla Nera Black, Platinum Grey si Steel Grey. Pot fi selectate patru pachete de culori pentru a adauga alte modificari de culoare la exterior, inclusiv negru lucios, crom inchis, bronz anodizat si albastru energetic.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.