De ce sa cumperi un Volvo XC60 2022
De ce sa cumperi un Volvo XC60 2022

De ce sa cumperi un Volvo XC60 2022

25 noiembrie 2021
0 Comments

Perspectiva suedeza unica a Volvo este evidenta in fiecare dintre produsele marcii, inclusiv in cel mai vandut al sau, SUV-ul XC60 2022, elegant si atent proiectat. Liniile si ornamentele de bun gust ajuta modelul XC60 sa adopte o pozitie eleganta in trafic, in timp ce cabina serveste ca o oaza de lux impotriva pericolelor navetei moderne. Aici sunt oferite trei sisteme de propulsie diferite, inclusiv o varianta plug-in-hibrid cu performante puternice.

Portbagajul nu este la fel de generos ca la rivali precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes-Benz GLC, dar credem ca majoritatea cumparatorilor il vor gasi suficient de practic. Tehnologia este integrata in intregime, inclusiv un ecran tactil de infotainment de 9,0 inchi, un afisaj digital de 12,3 inchi si o serie de functii de asistenta pentru sofer pentru a mentine aspectul stralucitor al lui XC60 in sus.

Ce update-uri aduce Volvo XC60 2022

Sistemele de propulsie T5 si T6 ale lui XC60 au fost inlocuite cu configuratii similare numite B5 si B6, ambele utilizand un sistem hibrid de 48 de volti; grupul motopropulsor hibrid plug-in T8 continua sa serveasca drept grup motoare de top al SUV-ului.

Volvo inlocuieste, de asemenea, sistemul de infotainment Sensus al lui XC60 cu o interfata mai moderna bazata pe Google Android, care este imprumutata de la XC40 Recharge electric. Ecranul are aceeasi forma orientata vertical de 9,0 inchi, dar noul software ofera mai multe optiuni de personalizare, o functie de asistent vocal si navigare prin Google Maps.

Cateva modificari subtile de stil ajuta la marcarea anului pentru modelul 2022, inclusiv o grila ajustata, o bara de protectie fata reproiectata, un design actualizat al rotilor si introducerea tapiteriei din stofa City Weave de la Volvo ca optiune pentru prima data pe XC60.

Pe langa reimprospatarea stilului si noul sistem de infotainment, Volvo mai spune ca au existat upgrade-uri la diferitele senzori radar, camere si ultrasunete ale lui XC60 care furnizeaza date pentru sistemele de asistenta pentru sofer ale SUV-ului.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.