Despre BMW 128ti - Video
Despre BMW 128ti - Video

Despre BMW 128ti - Video

27 februarie 2021
0 Comments

BMW 128ti este cu siguranta, cel putin o masina interesanta ce urmeaza sa fie pe piata in 2021. Va veni cu o serie de noutati pentru marca bavareza, fiind promovata ca o alternativa reala la emblematicul Golf GTI.

Unii insa s-ar putea sa nu fie de acord cu aceasta comparatie, deoarece Volkswagen nu este tocmai o masina premim, insa specificatiile si caracteristicile vorbesc de la sine: de la puterea motorului pana la arhitectura masinii.

Sub capota BMW 128ti se afla un motor turbo cu 2 cilindri de 2 litri, bun pentru 265 CP si cuplu de 400 Nm (295 lb-ft). Acele numere care vor calca peste masini precum BMW 430i, de exemplu.

BMW sustine ca 128ti va ajunge din stationare la 100 km pe ora in doar 6,1 secunde, fiind suficient de rapid pentru majoritatea conducatorilor auto. Volkswagen Golf GTI de 245 CP face acelasi sprint in 6,2 secunde, astfel incat acestea doua vor fi destul de apropiate in ceea ce priveste performanta.

Distribuitorii BMW din intreaga lume au inceput deja sa primeasca noul 128ti, cu exceptia Statelor Unite. BMW a decis sa mentina Seria 1 in afara continentului nord-american. Pentru aceasta parte a Atlanticului, bavarezii au la dispozitie o optiune diferita, sub forma Seriei 2 Gran Coupe.

Specificatii BMW 128ti

Este un BMW performant, cu tractiune fata pura. Pretul incepe de la 34.600 de mii de euro fara tva, lansarea oficiala a avut loc in noiembrie 2020. Aceasta masina se adreseaza in mod special unui public tanar, are o orientare clara pentru oferirea placerii condusului suprem, caracteristic BMW. Anvelopele sport sunt disponibile ca optiune gratuita pentru jantele de 18 toli, din aliaj usor, in design Y-spoke 553 M si finisaj bicolor (rezervate exclusiv pentru BMW 128ti) si adauga o intensitate suplimentara caracteristicilor de condus sportiv ale automobilului. Echipat astfel, noul model ofera un profil dinamic foarte sportiv si orientate catre conducator pentru a ajunge la un nivel superior al agilitatii.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.