Despre noul Bentley Continental GT
Despre noul Bentley Continental GT

Despre noul Bentley Continental GT

21 martie 2021
0 Comments

Brandul din Crewe confirma ca cel mai nou Bentley Continental GT este „pe drum” si ca va fi proiectat pentru viteza. Conform declaratiilor, in 23 martie se va lansa acest nou model, potrivit unor imagini teaser trimise de marca britanica de lux.

Bentley sustine ca viitorul model va fi „cea mai dinamica masina rutiera din istoria sa de 101 ani” si ca noua generatie a treia Continental GT Speed „este interpretarea suprema, axata pe performanta a Grand Tourer de lux de referinta din lume”.

Care sunt cele mai relevante update-uri Bentley Continental GT

Brandul a subliniat, de asemenea, ca mașina va dispune de o tehnologie de sasiu foarte avansata si indicii de stil specifice Continental GT Speed, ceea ce sugereaza faptul ca bazele noii masini vor fi modificate pentru a contine o crestere probabila a puterii.

Continental GT foloseste tehnologia activa anti-rulare Bentley de 48 de volti, numita Bentley Dynamic Ride. Acest lucru ar putea fi modificat in continuare, impreuna cu setarile mecanice ale sasiului – pentru a imbunatati agilitatea in concordanta cu eticheta Speed.

Cele mai recente modele Speed ale lui Bentley folosesc in mod traditional motorul W12 twin-turbo de 6,0 litri al companiei, astfel incat, ca model de top Continental GT, ne-am astepta ca noua masina sa aiba o configuratie similara. Este probabil o crestere a puterii fata de productia actuala GT de 626 CP si cuplu de 900 Nm.

Exclusivistul Bacalar de la Bentley foloseste o versiune de 650 CP a acestui motor, astfel incat marca a dovedit deja ca exista un spatiu maxim pentru productia acelei unitati.

Cu toate acestea, accentul pe lux va fi in continuare in centrul GT Speed, compania sustinand ca este „cel mai capabil, cel mai performant Bentley de pana acum – fara compromisuri pentru confort sau lux”.

Din imaginea teaser a lui Bentley putem vedea ca inaltimea de mers a masinii noi este mai mica, in timp ce Speed are o bara de protectie fata mai adanca, praguri laterale si o bara de protectie spate mai groasa.

Va fi al cincilea model care se va alatura liniei Continental GT, urmand cupa standard W12 si masina cu motor V8, ambele oferite si sub forma decapotabila. In trecut, Bentley a oferit versiuni convertibile ale generatiilor anterioare ale Continental GT Speed, asa ca ne-am astepta la acelasi tratament pentru aceasta noua linie de model in timp.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BMW M440i 2021 review

BMW M440i 2021 review

Buia Ileana
20 iunie 2021
Atunci cand trebuie sa scapi de toate, convertibilul BMW M440i 2021, reproiectat, este confortabil pentru croaziera, sportiv in...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.