Honda HR-V 2021 este prezentata in versiunea sa hibrida
Honda HR-V 2021 este prezentata in versiunea sa hibrida

Honda HR-V 2021 este prezentata in versiunea sa hibrida

7 mai 2021
0 Comments

Honda a dezvaluit o noua versiune a crossover-ului subcompact HR-V pentru Europa. Aceasta versiune specifica Europei vine acum standard cu un propulsor hibrid.

Honda a deschis comenzi in Europa pentru modelul HR-V e: HEV 2022, alimentat de un propulsor hibrid cu doua motoare. Va ajunge la clienti incepand cu sfârșitul anului 2021. Compania a lansat fotografii cu noul model.

Noul HR-V arata  mai fresh, fermecator si mai modern decat modelul actual, cu o grila frontala distincta si o trapa spate cu inclinare brusca. Pastreaza acelasi aspect central al rezervorului de combustibil ca si modelul vechi, ceea ce inseamna ca isi pastreaza scaunele din spate spatioase si zona de portbagaj cu asa-numitele „scaune magice” care se pliaza plat in podea si, de asemenea, va permit sa ridicati perna inferioara.

Mk3 Honda HR-V castiga un nou aspect indraznet, o tehnologie suplimentara, un interior mai spatios si o versiune reprelucrata a sistemului sau de propulsie hibrid inteligent cu doua motoare. Sistemul are o putere combinata usor mai mare, de 129 CP si cuplu de 253 Nm, pentru a face fata volumului suplimentar al masinii.

In ciuda concentrarii puterii pe functionarea electrica, Honda nu a confirmat de fapt o cifra maxima de autonomie electrica maxima pentru HR-V.

Honda HR-V 2021 interior si exterior

Honda HR-V a oferit intotdeauna un aspect mai coupe comparativ cu concurentii sai. Designul tabloului de bord este elegant si simplu, cu un ecran de infotainment in forma de tableta in centru si trei butoane pentru comenzile climatice de mai jos.

La fel ca si conceptul, acesta are o grila larga a radiatorului si un profil rafinat. Honda spune ca schimbarile cosmetice nu sunt doar din motive de design. Exista o perdea de aer de-a lungul marginii inferioare a barei de protectie, precum si o buza subtila pentru marginea din spate a pragurilor laterale, ambele contribuind la imbunatatirea aerodinamicii masinii. Noul spoiler ajuta, de asemenea, la curatarea aerului in urma HR-V, reducand rezistenta si imbunatatind economia de combustibil.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.