Kia EV6 redefineste limitele mobilitatii electrice
Kia EV6 redefineste limitele mobilitatii electrice

Kia EV6 redefineste limitele mobilitatii electrice

Kia EV6 redefineste limitele mobilitatii electrice, cu un design inspirat, performante exaltante si spatiu inovator. Iata cu ce se diferenteaza aceasta marca:

– EV6 este simbolul noului brand Kia si primul BEV construit pe o noua platforma EV dedicata;
– Alegerea mai multor configuratii ale grupului propulsor cu emisii zero; mai mult de 510 kilometri cu o singura incarcare;
– Incarcare ultra-rapida de 800 V de la 10 la 80% in doar 18 minute; 100 de kilometri in mai putin de 4,5 minute;
– EV6 GT accelereaza de la 0 la 100 km / h in 3,5 secunde, cu o viteza maxima de 260 km / h;
– Noua arhitectura a vehiculelor electrice ofera un interior spatios si caracteristici de inalta tehnologie pentru o experiență intuitiva;
– Sistemul avansat de asistenta a soferului include Highway Driving Assist 2 si Remote Smart Parking Assist;

Noul Kia EV6 ofera putere pe termen lung, emisii zero, incarcare ultra-rapidă de 800 V si un stil distinctiv pentru piata SUV-urilor crossover. EV6 este prima masina Kia care se bazeaza pe noua platforma dedicata a companiei pentru vehicule electrice cu baterie (BEV).

EV6 este primul BEV dedicat produs de Kia care utilizeaza noua platforma electrica modulara globala (E-GMP) si formeaza prima parte a tranzitiei Kia catre noua era a electrificarii sub noul motto al marcii, „Miscarea care inspira„. De asemenea, incepe strategia pe termen mediu si lung pentru vehiculele BEV, hibrizi conectabili (PHEV) si vehicule electrice hibride (HEV) pentru a reprezenta 40% din vanzarile totale ale Kia pana in 2030, cu un obiectiv anual de vanzari de 1,6 milioane de unitati.

Ca parte a acestui fapt, Kia isi propune sa-si creasca vanzarile de BEV la 880.000 de unitati pana in 2030 si sa devina unul dintre cei mai bine vanduti din lume. EV6 este primul dintre cele 11 noi modele BEV ale lui Kia pentru 2026: sapte construite pe arhitectura E-GMP si patru EV derivate bazate pe modelele existente. „EV6 este intruchiparea noii Kia. Se naste pentru a inspira fiecare calatorie, prin design indraznet, inginerie progresiva, tehnologii inovatoare si performante electrice interesante ”, a declarat Ho Sung Song, presedinte si CEO Kia. „EV6 reprezinta, de asemenea, inceputul angajamentului pe termen lung al Kia pentru o mobilitate durabila, accelerand tranzitia nu numai catre transportul persoanelor, ci si catre produse, materiale si productie”.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.