Mazda MX5 - actualizari pentru 2022
Mazda MX5 - actualizari pentru 2022

Mazda MX5 - actualizari pentru 2022

24 noiembrie 2021
0 Comments

Mazda a renuntat sa mai vanda modelul MX5 pentru ca l-au supus unor reviziuiri. Versiunea mai subtila a acestui model va fi lansata in saptamanile care urmeaza.

Cu exceptia unor specificatii, Mazda a confirmat este vorba doar despre niste actualizari simple ale anului, trecand de la modelul 2021 la modelul 2022, insa specificatiile tehnice vor ramne neschimbate.

Prin urmare, nu sunt asteptate modificari semnificative ale designului sau grupurilor de propulsie din prezent.

Ramane de confirmat daca Mazda va actualiza sistemul de infotainment al MX-5 pentru a-l alinia cu noile 3, CX-30 si CX-5.

Mazda nu a dezvaluit alte detalii oficiale, cum ar fi data lansarii, dar mai multe informatii vor fi dezvaluite mai aproape de dezvaluirea modelului.

Desi aceasta pare a fi o mica actualizare pentru MX-5, un model de generatie urmatoare urmeaza sa soseasca in jurul anului 2024 si este probabil sa pastreze puterea pe benzina, mai degraba decat sa treaca la un grup motopropulsor complet electrificat.

Seful de proiectare al companiei, Ikuo Maeda, a sugerat anterior ca mentinerea MX-5 cat mai usor posibil a fost esentiala in consolidarea viitorului sau, o filozofie care ar fi impiedicata daca la model s-ar adauga baterii grele.

Vrem sa ne uitam la cel mai bun motor pentru a mentine vehiculul usor, dar din cauza cerintelor si preferintelor diversificate, trebuie sa exploram diverse optiuni”, a spus Maeda intr-un comunicat de presa, subliniind ca MX-5 ar trebui sa fie o masina pe care „oamenii o poata detine fara sa isi faca griji ca nu sunt ecologice”.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.