Noi insigna Renault va fi pe toate modelele pana in 2024
Noi insigna Renault va fi pe toate modelele pana in 2024

Noi insigna Renault va fi pe toate modelele pana in 2024

24 martie 2021
0 Comments

Marca franceza Renault va implementa o noua sigla retro pe toate masinile sale in productie pana in anul 2024. Reprezentantii companiei confirma ca toate noile sale masini vor purta un nou logo incepand cu anul 2024, inspirat din trecutul companiei.

Noua insigna a fost dezvaluita la inceputul acestui an pe prototipul Renault 5, ce va veni cu un hatchback electric compact la preturi accesibile pana in 2025.

Directorul de design Renault, Giles Vidal, a confirmat ca noul logo va fi mai simplu si mult mai vizibil pe noile masini.

Diamantul este una din cele mai cunoscute forme din lume cat si din domeniul automobilelor. Ese o forma geometrica simpla, cu o entitate puternica. Provocarea Renault, spune reprezentantul, a fost de a reinnoi aceasta emblema, dandu-i un nou sens, alaturi de valori contemporane astfel incat sa proiecteze marca in viitor.

L-am integrat pe Renault 5 Prototype pentru prima data. A fost pentru noi un teren de testare formidabil. Avand in vedere entuziasmul si feedback-ul foarte pozitiv pe care l-am primit cu privire la logo, am decis sa il lansam„, a spus Vidal.

Scurt istoric sigla Renault

Diamantul Renault a fost reproiectat de noua ori, compania adoptand forma in 1925. Logo-ul actual a fost creat in 1992 si restilizat in 2015, dar aceasta noua insigna este mult mai simpla si aceasta modificare marcheaza progresul intr-o noua era in ceea ce priveste marca Renault.

Logo-ul 2D mai simplu se va afisa mai bine in formă digitala decat brandul 3D actual, in timp ce tratamentul plat permite animatia pe suporturi video sau digitale, un element cheie oferit tehnologiei auto si cum Renault isi va comercializa masinile in viitor.

Prima masina din productie care va purta aceasta noua insigna va fi noul crossover Megane complet electric marca Renault, ce va fi disponibil in a doua jumatate a acestui an.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.