Noile Mazda CX-60, CX-80 și MX-30 PHEV 2022
Noile Mazda CX-60, CX-80 și MX-30 PHEV 2022

Noile Mazda CX-60, CX-80 și MX-30 PHEV 2022

7 octombrie 2021
0 Comments

Compania japoneza Mazda isi extinde gama de SUV-uri europene incepand cu 2022 odata cu introducerea noului CX-60 crossover si a SUV-ului CX-80 mai mare.

Acest model, care a fost recent actualizat, nu va fi inlocuit direct de noile adaugiri, totusi, deoarece „ramane unul dintre modelele de baza care conduc afacerea Mazda la nivel global”. De asemenea, CX-30 va ramane la vanzare.

Reprezentantii Mazda a spus: „Pentru a satisface nevoile tot mai mari ale segmentului, Mazda va oferi clientilor europeni o gama mai larga de SUV-uri, combinand cele mai recente performante de mediu cu placerea de a conduce inerenta fiecarei Mazda”.

Mazda CX-60 si CX-80

CX-60 si CX-80, care ofera doua si respectiv trei randuri de scaune, vor fi primele modele hibride plug-in de pe piata europeana Mazda, asocierea unui motor pe benzina cu patru linii cu un motor electric – o configuratie probabil imprumutata de la partenerul strategic Toyota si legat de cel utilizat in RAV4 PHEV de 302 CP.

Alte optiuni ale grupului propulsor vor include toate noile motoare pe benzina si diesel Skyactiv-X, cu un element hibrid usor de 48 V integrat pentru emisii reduse si performante imbunatatite.

Alaturi de aceste introduceri de noi modele, Mazda va incepe, in sfarsit, sa ofere si versiunea mult-promisa de extindere a gamei SUV-ului sau electric MX-30. Acest lucru va ajunge in prima jumatate a anului 2022 cu un motor rotativ pe benzina cu putere redusa, care completeaza bateria dupa cum este necesar – un aranjament similar cu cel folosit odata de BMW i3.

Mai tarziu, in 2025, Mazda va introduce prima sa arhitectura EV personalizata, care va continua sa sprijine o gama de modele, in timp ce firma incearca sa-si electrizeze intreaga gama pana in 2030.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.