Noua Mazda CX-5 2022
Noua Mazda CX-5 2022

Noua Mazda CX-5 2022

15 septembrie 2021
0 Comments

SUV-ul compact Mazda CX-5 2022 se lanseaza cu o serie de imbunatatiri. Aspectul mai elegant al modelului CX-5 este evidentiat de capetele fata si spate acualizate cu suprafete mai elegante.

De asemenea, Mazda renunta la modelele CX-5 cu tractiune fata, ceea ce face ca tractiunea integrala sa fie standard.

Crossoverul compact CX-5 2022 primeste o serie de actualizari subtile, desi semnificative. Desi nu poate fi 100% comparata cu modelul anterior, este clar ca are o tenta mai eleganta, mai texturata.

Fatada frontala inferioara este acum mai subtila, cu acelasi timp de rationalizare ce apare in partea din spate a SUV-ului, alaturi de stopuri LED reproiectate. Un nou set de modele de roti fac parte, de asemenea, din evolutia vizuala.

Mazda CX-5 20

Mazda CX-5 2022 este disponibila in 3 editii speciale, cu caracteristici individuale de design interior si exterior, potrivit pentru orice stil de viata.

Nivelul de maiestrie japoneza se vede de la prima privire. Impresioneaza prin eleganta si apoi prin confort si relaxare atunci cand o conduci.

Mazda CX-5 2022 Takumi Plus iese in evidenta oriunde te afli. Interiorul luxos si centrat pe factorul uman este un loc pentru linistea sufleteasca, in timp ce spatiul si dimensiunea sunt perfecte pentru orice aventura in familie. Interiorul are scaune din piele Nappa si o foarte buna calitate a intregii tapiterii.

Iti place? Acum poate fi a ta printr-un contract de finantare prin leasing – contacteaza-ne acum si unul din consultantii nostri te vor ajuta cu toate informatiile necesare!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.