Noul Ford Fiesta 2021: mai multa tehnologie si electrificare
Noul Ford Fiesta 2021: mai multa tehnologie si electrificare

Noul Ford Fiesta 2021: mai multa tehnologie si electrificare

18 septembrie 2021
0 Comments

Ford a anuntat noul supermini Fiesta pentru 2021. Este un anunt foarte important, deoarece este una dintre cele mai bine vandute masini.

Pentru a tine pasul cu rivalii Peugeot 208, Vauxhall Corsa si Renault Clio, mai electrificat si mai digital, Fordul durabil a suferit cateva revizuiri usoare.

Totul se concentreaza in jurul unui nou capat frontal, cu o linie de capota mai inalta si o grila mai mare in intreaga gama, cu logo-ul Ford in fata si centrul acestuia – nu fuzionat cu suprafata metalica ca inainte. Farurile cu LED sunt standard in toata gama (deci nu mai sunt halogenee pentru nivelurile de baza).

Trapa standard incepe cu Trend, se ridica la Titanium si se ridica la ST-Line. Tendinta este cea de baza, Titanium are mai multa tehnologie si ST Line adauga un kit de caroserie mai sportiv ca inainte. Pe deasupra, ramane si modelul Fiesta Active crossover jacked-up, la fel si foarte excelentul hot hatch ST.

Noile modele de jante din aliaj sunt disponibile in intreaga gama si doua culori noi, inclusiv culoarea Boundless Blue vazuta pe Active.

Interesant (desi nu este surprinzator), Vignale a fost retrogradat de la un nivel de finisare independent intr-un pachet de optiuni. Acest pachet adauga roti personalizate, scaune din piele si insertii asemanatoare fibrelor de carbon in tabloul de bord.

Electrificare Ford Fiesta 2021

Cea de baza este o unitate de 99 CP, cu versiuni de 123 CP si 153 CP, incluzand asistenta hibrida usoara pentru operatiuni de pornire / oprire slabe, oportunitati de coasting si cresteri de cuplu atunci cand este necesar. Ford pretinde 45,2 mpg pentru EcoBoost entry-level si pana la 48mpg din optiunile hibride usoare.

Impreuna cu un manual cu sase trepte, EcoBoost de 123 CP poate fi obtinut cu un dublu ambreiaj automat cu sapte trepte. Fiecare Fiesta are moduri de conducere Eco, Normal si Sport si, in ciuda faptului ca nu are tractiune integrala, ornamentul Active are si moduri Trail si Slippery.

Ford spune ca Fiesta face acum parte din aplicatia sa FordPass, permitandu-va sa urmariti si sa va controlati de la distanta masina. „Informatii locale privind pericolele”, care va avertizeaza asupra pericolelor viitoare pe traseul dvs. si „Alerta gresita” (care se explica de la sine) isi fac debutul pe Fiesta. Traficul live este incorporat in navigatie si puteti specifica un sistem audio cu 10 difuzoare B&O.

Primele livrari Ford Fiesta 2021 vor avea loc incepand cu mai 2022. Daca vrei sa fie a ta, contacteaza-ne numaidecat pentru a obtine o oferta prin leasing auto! Simplu, rapid, la doar un telefon distanta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.