Noul Ford Ranger 2022 va fi lansat zilele acestea
Noul Ford Ranger 2022 va fi lansat zilele acestea

Noul Ford Ranger 2022 va fi lansat zilele acestea

24 noiembrie 2021
0 Comments

Pic-up-ul Ford Ranger de urmatoarea generatie, va avea, pentru prima, data putere hibrida. Noul model, care a inlocuit actuala masina din generatia T6 care a fost pusa in vanzare din 2011, va fi dezvaluit pe canalul de YouTube al Ford, unde producatorul a publicat un scurt video teaser care ofera indicii despre designul modelului.

Modelul a fost observat anterior cu un design de camuflaj, supus testelor in medii off-road extreme inainte de lansarea sa in 2023. Ranger a suferit, de asemenea, „mii de ore” de simulari pe computer si din lumea reala, care acopera aerodinamica si durabilitatea componentelor si structurilor.

Este important ca clientii nostri sa se poata baza pe Ranger pentru a oferi ani de servicii de incredere”, a declarat John Willems, inginerul sef de programe Ranger. „Asa ca am facut tot posibilul pentru a supune Ranger-ul de noua generatie la teste extreme – subliniind-o mult mai mult decat ar face un consumator obisnuit – pentru a ne asigura ca este pregatit sa faca fata a tot ceea ce ii rezerva drumul„.

 

Ford spune ca a inceput sa foloseasca simulari pe computer, deoarece se credea ca unele teste sunt prea riguroase pentru oameni. Simularile si robotica au inlocuit oamenii pentru testele mai extreme, cum ar fi instalatia „scartait si zdranganitor”, in care suspensia Rangerului si intregul corp sunt expuse la cicluri de testare care se repeta 24/7.

Noul Ranger vine ca parte a angajamentului Ford de a oferi o versiune cu zero emisii a intregii game de vehicule comerciale in Europa pana in 2024, introducand o noua optiune de propulsie hibrid plug-in.

In 2023, noul Ranger incearca sa adopte elemente de stil inspirate de fratele sau mai mare de pe piata din SUA, F-150, care este acum disponibil in forma Lightning complet electric. Acest lucru este cel mai evident in partea din fata, unde golurile din camuflajul acestui prototip expun noi modele distinctive ale farurilor, dar proportiile generale si caroseria arata cu actualul Ranger.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.