Noul Hyundai Santa Fe 2021 castiga titlul de onoare Autotrader
Noul Hyundai Santa Fe 2021 castiga titlul de onoare Autotrader

Noul Hyundai Santa Fe 2021 castiga titlul de onoare Autotrader

12 februarie 2021
0 Comments

Hyundai Santa Fe castiga titlul de onoare Autotrader 2021 din categoria masinilor noi. Aceasta este una din cele 12 vehicule care au primit premiul, inclusiv camioane, SUV-uri.

Noul model 2021 este atat standard cat si hibrid, cu tractiune integrala. Vicepresedintele Hyundai Motor din America de Nord, Olabisi Boyle, a declarat ca „Hyundai isi asculta incontinuu consumatorii in timp ce lucreaza din greu pentru imbunatatirea constanta a autovehiculelor iar actualizarea Hyundai Santa Fe din 2021 reflecta acest angajament. Este foarte important sa primim premii media de top, precum premiul Autotrader’s Best New Cars for 2021 ca recunoastere a excelentei produsului Santa Fe„.

Autotrader a mentionat ca „Hyundai este destul de bun la categoria SUV-uri si hibrizi si era timpul sa faca ceva impreuna. Interiorul este, de asemenea, remarcabil. Vehiculele Hyundai devin cu pasi marunti, din ce in ce mai apreciate din categoria premium, cu fiecare actualizare„.

Noul Santa Fe ofera un design improspatat, noi caracteristici de iluminare fata-spate, noi sisteme de propulsie hibride cu tractiune integrala si noi caracteristici extinse de siguranta si confort pentru sofer. Sistemul de propulsie hibrida este primul de acest gen din gama SUV Hyundai.

Cu ce se deosebeste modelul Hyundai Santa Fe 2021

Reprezentatii Hyundai sustin ca toata lumea merita ceva mai bun. De la modul de proiectare si constructie a masinilor, pana la modul in care trateaza oamenii care le conduc, imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor este in epicentrul a tot ceea ce realizeaza.

Aratoasa, spatioasa, cu o atmosfera usor de lux, Hyundai Santa Fe 2021 ofera familiilor in mod special o masina cu o multime de caracteristici si specificatii in dotare.

Santa Fe 2021 standard primeste o reimprospatare de look, ce include un stil frontal mai indraznet cu accente unice dar si imbunatatiri de lux in interior. Noul Santa Fe castiga  mai multe functii optionale noi de asistenta a soferului, incluzand un mod de conducere semi-autonom, afisaje mai mari de 8,0 inci si optionale de 10,3 inci, un afisaj cu ecran digital de 12,3 inci si un wireless standard Apple CarPlay si Android Auto si optional incarcare wireless.

Interioarele Hyundai sunt cunoscute mai degraba pentru calitatea si rezistenta lor decat pentru design si materiale de lux. Totusi, ofera optiuni contemporane, afisaj frontal, incalzire in scaunele din spate. Cel mai mare atribut al sau este spatiul generos pentru pasageri, un mare avantaj pentru calatoriile lungi.

Optiunile incluse standard sunt:

  • avertizare standard de coliziune frontala si franare automata de urgenta;
  • cruise control adaptiv standard cu tehnologie stop-and-go;
  • avertizare standard la iesirea benzii si asistenta la pastrarea benzii de circulatie;

La fel ca modelul anterior, Santa Fe dispune de tehnologia HTRAC cu tractiune integrala, dezvoltata de Hyundai. De asemenea, include pentru prima data selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, care permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.