Noul infotainement Volvo cu Youtube si servicii Google
Noul infotainement Volvo cu Youtube si servicii Google

Noul infotainement Volvo cu Youtube si servicii Google

Actualizarea este urmatorul pas in parteneriat cu Google si se aplica tuturor masinilor sale cu infotainment alimentat cu Android.

Actualizarea este cel mai recent pas in parteneriatul Volvo cu Google si se aplica tuturor modelelor cu sistem de infotainment alimentat cu Android – in general masini produse incepand cu 2020.

Volvo spune ca integrarea serviciilor inteligente isi intareste scopul de a-si transforma masinile intr-o „extindere a mediului de viata al soferilor”.

Asistentul Google va permite clientilor sa vorbeasca direct cu masina lor si sa controleze mai multe functii de la distanta, inclusiv deblocarea masinii si incalzirea cabinei in diminetile de iarna. Functiile viitoare vor include programarea incarcarii.

Acum cautam sa fim primii care se integreaza complet cu dispozitivele compatibile cu Asistentul Google. Este un pas natural urmator in parteneriatul nostru cu Google”, a declarat Henrik Green, directorul de produse Volvo.

Aceasta integrare ne permite sa imbunatatim enorm experienta clientilor, deoarece le ofera clientilor posibilitatea de a-si gestiona usor si in siguranta masina in timp ce sunt acasa sau in deplasare, prin orice dispozitiv personal care are Asistent Google”.

Modelele vor beneficia, de asemenea, de integrarea YouTube, care, spune firma, va fi o caracteristica utila pentru calatoriile mai lungi, deoarece soferii pot viziona videoclipuri in timp ce masina lor se incarca sau asteapta intr-o parcare. Aplicatia va fi utilizata numai atunci cand masina este complet stationata.

Permiterea clientilor nostri sa vizioneze videoclipuri in timp ce se incarca sau cand isi asteapta sa-si ia copiii de la scoala face parte din promisiunea noastra de a le face viata mai buna si mai placuta”, a spus Green.

Cu YouTube si alte servicii de streaming majore care vor veni in curand, clientii nostri se pot bucura de pauza de incarcare in loc sa o considere doar o bataie de cap, ceea ce usureaza detinerea unei masini electrice”.

De asemenea, soferii vor putea descarca o serie de alte aplicatii care nu sunt Google, inclusiv navigarea Sygic si Flitsmeister, Chargepoint si Plugshare pentru incarcarea vehiculelor electrice si SportHero si ParkWhiz pentru parcare.

Proprietarii Volvo cu un sistem Android in masinile lor pot face upgrade in lunile urmatoare. Soferii trebuie sa isi conecteze sistemul de infotainment la aplicatia Volvo Cars si la un dispozitiv cu Google Assistant instalat.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.