Noul MG ZS EV desemnata masina electrica a anului 2022
Noul MG ZS EV desemnata masina electrica a anului 2022

Noul MG ZS EV desemnata masina electrica a anului 2022

14 decembrie 2021
0 Comments

Modelul MG ZS EV actualizat a luat de curand premiul pentru cea mai buna masina electrica 2022. Valoarea extraordinara calitate-pret a SUV-ului electric al familiei a facut o impresie reala asupra arbitrilor, oferind o autonomie mai mare de peste 400 de kilometri si un nivel impresionant de echipare la costuri accesibile. In plus, garantia de 7 ani si sistemul de infotainement nu pot trece neobservate.

Cea mai buna masina electrica 2022

Noul MG ZS EV este pur si simplu masina electrica la cel mai bun raport calitate-pret pusa in vanzare. Acesta abordeaza probabil cea mai mare bariera in calea intrarii pentru cumparatorii de vehicule electrice: pretul. Ca pachet, ZS pur si simplu nu poate fi invins: raza lunga de actiune, eficienta impresionanta si o lista lunga de kituri, toate impachetate intr-o caroserie practica de SUV„.

Intre timp, masina anului 2021 Huydai Ionik 5 a fost desemnata cea mai buna masina electrica pe distante lungi si a castigat premiul pentru tehnologie DrivingElectricm datorita arhitecturii sale electrice de 800 de volti, capacitate de incarcare ultra-rapida, raza lunga de actiune si infotainement intuitiv, precum si calitatea exceptionala a condusului si a confortului interior.

Hyundai sarbatoreste, de asemenea, un alt premiu pentru SUV-ul Tucson, care a fost incoronat de DrivingElectric pentru cea mai buna masina hibrida de familie. Cea mai buna masina hibrida de familie plug-in a fost la break-ul Skoda Octavia iV, in timp ce Skoda Enyaq iV a primit titlul pentru cea mai buna masina electrica de familie intr-o ceremonie care a acoperit 25 de categorii.

DrivingElectric a premiat si modelele pur electrice Fiat 500, BMW iX, Tesla Model 3 si Porsche Taycan.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.