Noul model Skoda Superb din 2024 va avea un aspect mai elegant
Noul model Skoda Superb din 2024 va avea un aspect mai elegant

Noul model Skoda Superb din 2024 va avea un aspect mai elegant

19 octombrie 2021
0 Comments

Urmatoarea generatie Skoda Superb va fi revizuita in interior si in exterior, iar imaginile noastre exclusive previzualizeaza modul in care ar putea arata.

Skoda a facut progrese uriase cu noul sau Octavia si noul SUV electric Enyaq iV, dar marca nu a uitat berlina si proprietatea sa emblematica, Superb, care implineste anul acesta 20 de ani. Mk4 Skoda Superb va introduce o noua abordare a stilului exterior si o cabina complet noua, cand va sosi in 2024.

Superb va fi, de asemenea, alimentat de generatia finala de motoare cu combustie a grupului VW, inclusiv motoare pe benzina de 2.0 litri si motoare diesel compatibile cu normele de emisii Euro 7 care ar putea fi introduse in 2025.

De asemenea, va fi disponibil cu un nou sistem de propulsie hibrid plug-in; CEO-ul Skoda, Thomas Schafer, a confirmat recent ca, desi nu exista planuri pentru o versiune PHEV a Kodiaq, deoarece are un procent mai mare de cumparatori privati, precum Octavia si Superb raman optiuni populare ale flotei, deci justificati costul dezvoltarii de variante hibride acomodatoare.

Interior Skoda Superb 2024

Interiorul masinii este un mare pas inainte”, a declarat Schäfer , seful Skoda. „Va purta noul nostru limbaj de utilizator, care se extinde la ceea ce atingeti si simtiti. Superb o va primi mai intai, iar apoi [a doua generatie] Kodiaq dupa„, a adaugat.

„Vom vedea cateva elemente de la Enyaq iV, dar credem ca trebuie sa facem mai multe controale traditionale, nu doar jucand cu cel mai mare ecran din industrie [un indiciu ca Superb ar putea avea ecranul Enyaq de 13 inci], dar avand si elemente care au sens pentru marca noastra. Daca exista un brand care ar trebui sa fie functional, clar si usor de utilizat, suntem noi.” a completat acesta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.