Noul SUV elecric Volkswagen ID.5 GTX 2022
Noul SUV elecric Volkswagen ID.5 GTX 2022

Noul SUV elecric Volkswagen ID.5 GTX 2022

7 noiembrie 2021
0 Comments

Volkswagen a dezvaluit primul sau SUV coupe electric in Europa, cu o autonomie de 520 km si o gama sportiva GTX.

Primul SUV coupe electric al marcii Volkswagen, noul ID.5 este un geaman in stil coupe cu cel mai recent SUV electric de dimensiuni medii ID.4, deaorece cele doua vehicule impart platformele electrice cu baterie modulare MEB, optiunile de grup motoare si tehnologii interioare si de siguranta.

Modelele entry-level si mid-spec vor dezvolta 128kW si, respectiv, 150kW dintr-un motor electric montat pe spate fiecare, bun pentru timpi de 0-100 km/h de 10,4 si, respectiv, 8,4 secunde, si o autonomie de rulare de 520 km pe ciclul WLTP al Europei.

Capacitatea de incarcare DC de 135 kW a lui ID.4 va permite o incarcare a bateriei de 80% in aproximativ 30 de minute.

Interior Volkswagen ID.5 GTX 2022

In interior, interiorul lui ID.4 trece neschimbat la ID.5, cu un ecran tactil de infotainment de 12 inchi montat deasupra plansei de bord, un afisaj mic pentru instrumente in spatele volanului si o gama de culori interioare, materiale si design de scaune.

Modelele GTX au insigne specifice, accente rosii si cusaturi contrastante, impreuna cu o gama de modele de scaune sport din una sau doua piese, cu broderie „GTX” sau „ID”.

ID.5 dispune de cea mai recenta versiune a software-ului de infotainment si vehicul de la Volkswagen, plus alte caracteristici de siguranta si confort, inclusiv tehnologia de condus semi-autonoma Travel Assist, parcare semi-automata, faruri LED cu matrice si stopuri „3D”. Modelul Volkswagen ID.5 2022 va fi pus in vanzare in Europa anul viitor.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.