Prima impresie Audi Q8 60 TFSIe 2021
Prima impresie Audi Q8 60 TFSIe 2021

Prima impresie Audi Q8 60 TFSIe 2021

28 septembrie 2021
0 Comments

Noul Audi Q8 60 TFSIe Quattro Competition este versiunea hibrida plug-in a SUV-ului emblematic al Audi. Masina in sine este una puternica: este un SUV coupe cu aspect rafinat, care contine cele mai noi componente hardware ale unui producator in continua ascensiune.

Este atat mai aratos, cat si mai sportiv decat Q7, care se afla sub acesta in gama Audi, deoarece este cu 66 mm mai scurt si cu 33 mm mai jos, dar are practic acelasi interior spatios cu cinci locuri, deoarece se afla pe acelasi ampatament.

Audi Q8 TFSI 2021

Odata ce ai inceput sa conduci Q8 PHEV, o proprietate care ajuta cu siguranta sa sustina argumentul este capacitatea sa de a electrica chiar si la viteze mici. Chiar si atunci cand autonomia electrica a disparut, bateria de 17,9kWh retine si primeste suficienta energie pentru a permite manevrarea precisa la viteza mica.

In realitate, vorbim despre un Audi mare, cu un pas puternic si precis al unui EV, acceleratia, tractiunea si ritmul complet al unui SUV cu tractiune integrala de 455 CP (0-62 mph necesita doar 5,4 secunde.

Q8 PHEV are o tractiune foarte buna, chiar si pe cele mai alunecoase drumuri, are o directie precisa, specifica Audi. Este o masina impunatoare, impresionanta, realizata la standardele inalte obisnuite marcii. Dar in aceasta etapa a istoriei automobilelor, Q8-urile pe benzina pura au mai mult sens, iar Audi PHEV mai mici ofera o economie mai buna.

Audi Q8 TFSI e si se face remarcat cu sistemul sau hibrid plug-in de propulsie puternic si cu limbajul sau fascinant de design. Cu acest automobil vei beneficia de placerea incitanta a condusului, precum si de solutii smart pentru incarcare, atat acasa, cat si la drum.

Iti place aceasta masina? Poate fi a ta printr-un contract de leasing auto, cu mai mic avans posibil!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.