Renault Megane E-Tech hibrid
Renault Megane E-Tech hibrid

Renault Megane E-Tech hibrid

1 septembrie 2021
0 Comments

Renault Megane E-Tech hibrid plug-in este o varianta foarte folosita de masina, pentru ca are un cost accesibil. In acelasi timp, acest model aduce pe linia de electrificare a marcii Renault.

Acesta include un afișaj driver digital de 10 in standard pe toata gama iar moderul RS are un ecran tactil mare de 9,2 inch pentru infotainment.

Renault Megane exterior

La exterior, nimic nu s-a schimbat. Inca arata la fel ca orice alt Megane, cu indicii de stil ale modelelor mai recente ale marcii prezente.

Caracteristicile iconice includ jante din aliaj de 16 inci, in timp ce RS Line adauga jante din aliaj de 17 inci mai mari si un set de bare de protectie colorate.

Interior Renault Megane

La fel, in interior, lucrurile sunt la fel ca inainte. Exista un volan din piele, un afisaj digital al driverului de 10 inch si un sistem de infotainment de 8 inch, compatibil cu conectarea  smartphone-urilor de pe toate modelele.

Transmisii Renault Megane

Cele doua niveluri de asamblare vor fi alimentate de un motor de 1,6 litri combustibil si de un motor electric combinat, care ofera o putere combinata de aproximativ 160 CP. Acest lucru face ca Megane sa atinga 62 mph in mai putin de 10 secunde. In ceea ce priveste puterea numai electrica, poate parcurge pana la 48 de kilometri fara a fi nevoie de motorul cu ardere.

Bateria sa de 9.8kWh poate fi incarcata de la 0% la 100% in aproximativ patru ore daca utilizati o priza standard de uz casnic. Livrarile pentru acest nou Renault Megane urmeaza sa inceapa din septembrie.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.