Review Dacia Duster dCi 115 4x4 2021
Review Dacia Duster dCi 115 4x4 2021

Review Dacia Duster dCi 115 4x4 2021

7 octombrie 2021
0 Comments

Noua Dacia Duster dCi 115 4×4 2021 pare a fi o masina ce este ideala pentru cei care is doresc performanta unui SUV la costuri modice.

Aprecierea Dacia este aproape aceeasi si la acest model: s-ar putea sa fi atrasa atentia pentru pretul scazut, insa de-a lungul a opt ani si doua generatii, SUV-ul Duster a castigat o baza considerabila de clienti fideli, carora le-a oferit o masina excelenta, fara pretentii, la un pret accesibil.

Marca bugetata Renault a acordat acum noului SUV o schimbare, introducand un stil fresh si o noua tehnologie ce ridica masina la stand de SUV, insa compania insista ca acest model este in continuare un etos raport calitate-pret, oferind tot ce ai nevoie de la o masina.

Dacia Duster dCi 115 4×4 2021

Noul model va fi putin mai elegant cu usoare modificari exterioare, in special in ceea ce priveste luminile remodelate, un alt stil. Totusi, interiorul este in continuare dominat de aceleasi tesaturi si materiale plastice decupate.

Nu este deosebit de elegant, dar se simte conceput pentru a fi folosit si pentru a dura: exact ceea ce vor cauta multi oameni dintr-un SUV cu tractiune integrala.

Interiorul va include, de asemenea, un ecran tactil de 8 inchi, completat de o serie de butoane si comutatoare utile.

Schimbarile sunt destul de subtile: totusi, calatoria in noua Dacia Duster dCi 115 4×4 2021 este confortabila si linistita, in special, mai ales pentru o masina de acest pret. Manevrabilitatea este sigura si usoara la viteze mai mici, dar in general sigura si relaxanta.

Motorul diesel de la Duster nu se potriveste cu rafinamentul si stilul sugerat de sasiul modernizat. Este usor de atins si nu raspunde la viteze mai mici, desi mentine capacitatea de a oferi un raspuns la cuplu chiar si la viteze mari. Si, in timp ce cei care cauta un Duster pentru naveta sau condusul in oras, vor dori probabil sa se uite la optiunile de benzina, motorina este potrivita pentru cei care vor folosi Duster pentru drumuri mai lungi.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.