Skoda Envaq - posibil o viitoare masina electrica favorita?
Skoda Envaq - posibil o viitoare masina electrica favorita?

Skoda Envaq - posibil o viitoare masina electrica favorita?

Inca de la inceputul anilor ’90, Skoda a lansat diverse masini de senzatie, fiind mereu intr-o competitie directa cu rivalul Volkswagen.

Modelul Skoda Envaq iV este primul model electric al marcii cehe. Probabil ca nu este la fel de frumos ca ID.4, insa este mai distinctiv, cu o grila verticala mare. Desi nu este ca un BMW, insa arata bine per ansamblu.

Enyaq este puțin mai lung decat ID.4, si mai mare este in spate decat in fata. Skoda a extins putin zona din spate pentru a crea un portbagaj cu adevarat masiv, fiind mai practic si mai incapator. Skoda mentioneaza ca Enyaq iV are o lungime de 4.648 mm, o latime de 1.877 mm si o inaltime de 1.618 mm, cu un ampatament de 2.765 mm, valori foarte apropiate de cele ale SUV-ului Kodiaq.

Interior Skoda Envaq iV

Interiorul Skoda Envaq iV este dominat de un ecran vast de infotainment de 13 inci, standard pentru toate modelele deocamdata. Imitatia de piele de culoare caramel creeaza un efect apropiat de decadenta combinat cu un confort si sprijin excelent, precum si un spatiu de aerisire, combinat cu acoperisul panoramic de sticla. Este un interior excelent al unei masini cu care iti doresti sa faci o lunga calatorie.

Noua Skoda Envaq iV cu o baterie de 80 kWh ofera o autonomie de 535 km. Se incarca la o viteza maxima de 125 kW, deci destul de repede. O sesiune de incarcare a bateriei de la 5% la 80% va dura 38 de minute. Sunt cinci versiuni de motorizare cu pana la 306 cai putere.

In ceea ce priveste condusul, la fel ca si celelalte Skoda, se conduce cu finete si competenta. Din punctul de vedere al designului, noul Enyaq iV iese in evidenta in special prin grila iluminata, care a primit numele Crystal Face si care mizeaza pe puterea a 130 de LED-uri. Grila iluminata este disponibila standard doar pe versiunea de performanta RS si pentru versiunea speciala de lansare.

Enyaq iV RS ajunge de la 0 la 100 km/h in 6.2 secunde, o viteza de top de 180 km/h si o capacitate de tractare de 1.2 tone.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.