Skoda Octavia si testele pe termen lung
Skoda Octavia si testele pe termen lung

Skoda Octavia si testele pe termen lung

Octavia a fost intotdeauna una dintre masinile de familie preferate de romani, iar cea mai recenta promite sa fie mai versatila ca niciodata. Sa vedem cum se descurca in utilizarea de zi cu zi.

Ca sa fie o masina buna de familie, trebuie in primul rand sa fie relativ ieftin de intretinut si rulat, confortabila in toate situatiile si relaxanta la drum lung chiar si pe autostrada.

Ca sa facem o analogie, cu o capacitate de 10 valize de calatorie, portbagajul Octavia este mai care decat al oricarui rival si clasa de masini de familie si depaseste chiar capacitatea unor SUV-uri mai mari.

In ceea ce priveste pretul acestei masini, nu evti gasi nimic similar raport calitate-pret, si ar fi, probabil, principalul motiv pentru care ati alege Octavia pentru familie, mai degraba decat Scoka Scala sau masina anului de familie  2021 – Seat Leon.

Este o masina ideala pentru familiile clasice, cu 1 sau 2 copii, care nu isi doresc lux si opulenta, ci o masina utila, la un cost decent de achizitie, intretinere si rulare. Desigur, nu este o masina pentru pretentiosi, care vor sa simta o viteza semnificativa clasic versus sport, insa se simte in elementul sau pe autostrada, deoarece suspensia moale ii permite sa se deplaseze confortabil.

Nu este totusi atat de confortabila in oras precum un Ford Focus, o Mazda 3, cu atat mai putin fata de un BMW seria 3. In retrospectiva, e o masina peste  media decentei.

In interior are un ecran de infotainement, comenzi pe volan, comutatoare fizice si un panou de intrumente destul de utile. Motorul pe benzina turbo de 1.5 litri este standard la Skoda si este la fel de curajos precum te-ai astepta.

In sfarsit, daca ai nevoie de un confort mai mare la condus decat un spatiu atat de mare in portbagaj, s-ar putea sa nu fie cea mai buna decizie. Daca insa spatiul este o absoluta necesitate Skoda Octavia este ideala pentru familiile numeroase, ce calatoresc frecvent cu o multime de bagaje.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.