Volkswagen confirma SUV-ul electric ID.8
Volkswagen confirma SUV-ul electric ID.8

Volkswagen confirma SUV-ul electric ID.8

19 august 2021
0 Comments

Herbert Diess de la Volkswagen a confirmat ca VW va lansa un SUV electric ID.8. VW ID.8 va fi comparabil cu VW Atlas de dimensiuni medii. Detaliile sunt minime, dar se asteapta sa mearga pe platforma scalabila MEB care sta la baza restului liniei Volkswagen EV.

In timpul unei prezentari a planurilor de viitor, seful Volkswagen, Herbert Diess, a confirmat ca Volkswagen va introduce un crossover electric de dimensiunea Atlas sub bannerul ID. Era de asteptat ca Volkswagen sa lanseze in cele din urma un crossover de dimensiuni medii cu un grup de propulsie electric-baterie, o miscare care va contribui la concretizarea portofoliului electric Volkswagen.

Atlas a debutat cu doar cativa ani in urma, in 2017, intr-un efort de a valorifica cererea tot mai mare de crossover.

Aceasta formula s-a tradus cu usurinta pe piata in crestere a bateriei electrice, deoarece cumparatorii graviteaza catre crossover-uri chiar si in spatiul EV. Volkswagen si-a extins in mod agresiv reprezentarea EV cu noi produse pe segmente.

SUV-ul electric Volkswagen ID.8

In acest moment, nu exista nimic concret despre ID.8. Va merge mai mult decat probabil pe platforma Volkswagen MEB care sta la baza altor produse electrice VW. Si, desi nu se stie inca nimic despre gama sau productia asteptata, o privire asupra ID-ului pregatit pentru productie ofera o idee despre ceea ce incearca sa faca Volkswagen cu modelele sale EV.

De asemenea, VW nu a dezvaluit inca o cronologie pentru debutul ID.8, insa ne asteptam ca, cat de curand sa inceapa productia pentru acesta. Cu siguranta va fi un model foarte solicitat.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.