Care sunt cele mai bune sedan-uri 2021
Care sunt cele mai bune sedan-uri 2021

Care sunt cele mai bune sedan-uri 2021

24 august 2021
0 Comments

Sedanele inca domina drumurile noastre, pentru ca aceste modele au manierele, stilul si valoarea de condus care le fac cele mai bune alternative la multe SUV-uri noi.

Desi poate nu este intotdeauna cea mai eleganta alegere, ele pot fi confortabile, practice si pot avea dimensiuni cuprinse intre cele mici si cele mari. Exista o multime de optiuni in categoria sedan, dar acestea sunt cele mai bune sedan pe care le puteti cumpara pentru 2021.

Hyundai Accent

Hyundai Accent din 2021 este unul dintre cele mai putin costisitoare vehicule noi de astazi. Toate accentele vin cu functii care in urma cu doar cativa ani ar fi considerate luxuri in segmentul de masini subcompacte, inclusiv geamuri electrice, aer conditionat si scaunul soferului reglabil in sase directii.

Trecerea la modelele SEL si Limited adauga note luxuriante si mai moderne, cum ar fi un ecran tactil mai mare de 7,0 inci pentru infotainment, scaune incalzite si buton de pornire. Cel mai bun dintre toate, Accent nu va va face niciodata sa va simtiti sau sa aratati ieftin datorita stilului sau modern si a interiorului deosebit de frumos.

Volkswagen Jetta GLI

Volkswagen Jetta GLI din 2021 are aceleasi atribute uimitoare de condus care fac din Golf GTI un succes impresionant. Desi hatchback-ul are un interior mai frumos, de fapt sedanul este mai practic, datorita scaunului sau mai spatios si portbagajului mai mare. Pur si simplu, Jetta GLI 2021 este o maretie compacta-sedan.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata 2021 este un mod foarte bun de a atrage atentia in timp ce conduci o berlina de familie. Desi are un design usor ciudat, fara dar si poate atrage atentia si privirile tuturor din trafic. In interior, Sonata prezinta un spatiu sofisticat si atractiv, incarcat cu caracteristici de lux si foarte mult spatiu pentru pasageri. Iar pretul accesibil o face foarte atractiva.

Mercedes-Benz A-Class

Brand de lux, cu patos pentru iubitorii Mercedes, fara compromisuri de calitate. Mercedes echipeaza toate modelele din clasa A cu o serie de facilitati de lux si ofera si mai multe optiuni suplimentare. Un motor turbocompresor de 2,0 litri cu patru cilindri este standard si ofera o putere pe masura. Functiile tehnice abunda, de asemenea, inclusiv o versiune a configuratiei de afisare digitala cu ecran dublu / ecartament digital Mercedes cu interfata de infotainment MBUX.

Orice masina iti doresti, din lista sugerata sau de oriunde di tara sau din Germania, poate fi a ta cu un contract avatajos de leasing auto! Contacteaza-ne pentru a obtine simplu si rapid o oferta de pret.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.