Cel mai nou BMW seria 4 2022
Cel mai nou BMW seria 4 2022

Cel mai nou BMW seria 4 2022

3 august 2021
0 Comments

Desi imparte o mare parte din interior si sasiu cu sedanul din seria 3, linia de acoperis cu doua usi a BMW Seria 4 2022 si grila frontala asemanatoare cu botul ii confera un aspect distinctiv, chiar daca controversat. Oferit fie ca un coupe hardtop, fie ca un decapotabil soft-top, seria 4 concureaza cu alte masini de lux germane, cum ar fi Audi A5 si Mercedes-Benz C-class. Seria 4 vine cu un motor cu patru cilindri turbo sau cu un motor turbo cu sase linii; ambele sunt oferite cu tractiune spate sau integrala. In interior, veti gasi o cabina bine amenajata, comenzi intuitive si tot felul de tehnologii moderne de infotainment, inclusiv un afisaj digital. Scaunul din spate este confortabil pentru adulti, in special in cabrio, dar pentru cumparatorii care apreciaza stilul in raport cu caracterul practic, seria 4 este competitiva in aceasta clasa.

Cu ce vine nou BMW seria 4 in 2022

BMW nu a facut modificari majore in seria 4 coupe si decapotabila pentru 2022, dar exista cateva mici modificari care justifica o mentiune in acest sens. Modelul coupe M440i de putere mai mare este acum disponibil intr-o configuratie cu tractiune spate si toate garniturile vin acum cu iluminare interioara ambientala ca standard.

Pachetul Premium optional include acum suport lombar de putere, un afisaj head-up si comenzi gestuale pentru sistemul de infotainment al masinii. Sunt oferite doua noi culori – Brooklyn Gray Metallic si Aventurin Red Metallic – in timp ce tapiteria standard din piele artificiala a masinii este acum perforata.

Seria 4 ofera o experienta de condus sportiva, datorita unei suspensii reglate, o calibrare a directiei mai agresiva si un centru de greutate mai scazut decat berlina din seria 3.

Interior si confort

Este posibil ca soferii sa nu observe prea multe diferente intre interioarele din seria 4 si seria 3, cu exceptia cazului in care se afla pe bancheta din spate. Aspectul tabloului de bord, materialele interioare si comenzile primare par a fi identice cu seria cu 3 cu patru usi, desi am observat ca linia inferioara a acoperisului din seria 4 ii confera o senzatie mai putin spatioasa. Spatiul portbagajului este mai putin generos aici decat in seria 3, in special in modelul decapotabil.

Seria 4 2022 vine cu aceleasi ecrane de infotainment standard de 8,8 inci si optionale de 10,3 inci ca sedanul din seria 3. Ambele afisaje ruleaza cea mai recenta versiune a software-ului de infotainment BMW iDrive 7. Apple CarPlay, Android Auto si navigatia in bord vor fi toate standard.

BMW ofera o serie de functii de asistenta pentru sofer la varianta standard, cu functii mai avansate disponibile ca optiuni.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.