De ce romanilor le plac Golf-urile
De ce romanilor le plac Golf-urile

De ce romanilor le plac Golf-urile

10 august 2021
0 Comments

De-a lungul timpului Golf-urile au insemnat masinile preferate atat in randul tinerilor cu venit mediu cat si in randul familiilor. Si romanii, de asemenea, prefera Golf-urile inca din cele mai vechi generatii. Iar noul Golf are acum o tehnologie mai inteligenta ca niciodata.

Conform sondajelor, cel mai apreciat Golf este cel pe benzina pentru rulajul de zi cu zi, datorita confortului sporit si al consumului redus de combustibil. De ce? Pentru ca face viata mai usoara si calatoriile mai lungi.

Volkswagen Golf este o dovada reala a evolutiei in timp. De-a lungul anilor, Golf a progresat semnificativ, cu un design tot mai indraznet si cu elemente tehnologice tot mai inovative si mai performante.

Volkswagen Golf 2021

Iar noul Golf este suficient de spatios, modern, ergonomic si practic pentru a aborda nevoia oricarui sofer, indiferent daca e singur sau cu familia.

In interior, calitatea materialelor este un semn distinctiv marca Golf. In timpul deplasarilor lungi pe autostrada, Golf este creat special pentru a reduce oboseala soferului si pentru a-i spori confortul la drum lung. In plus, de-a lungul timpului, motorul de 1,5 litri s-a dovedit impresionant de economic.

in sfarsit, Volkswagen Golf este o masina extrem de practica, simpa si functionala pentru o categorie vasta de soferi. In plus, este disponibila intr-o paleta mare de culori.

Vrei sa cumperi un Golf? Ia legatura cu echipa noastrea leasing247 pentru a obtine o finantare prin leasing si pentru a beneficia de cel mai bun pret de achizitie!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.