De ce sa cumperi un Volvo XC40
De ce sa cumperi un Volvo XC40

De ce sa cumperi un Volvo XC40

14 ianuarie 2022
0 Comments

Volvo a descoperit, mai mult sau mai putin accidental, ca este o companie de SUV-uri. Poate ca nu ar trebui sa fie o surpriza, avand in vedere ca este un producator de masini bazat pe virtutile rezistentei si stabilitatii, dar undeva, candva, era renumit pentru masinile sale spatioase, insa astazi acestea au facut loc unor limuzine cu aspect mai dinamic, iar valorile spatiului si pragmatismului se regasesc mai mult in SUV-urile sale, Volvo XC40, XC60 si XC90.

Modeul XC40 este fidel traditiei Volvo a unei masini silentioase, sigure, confortabile, usor de condus, dar care adera foarte bine la drum.

XC40 promite ceva putin diferit  – se va adresa unui public mai tanar, astfel incat au regandit putin designul sa fie mai suplu.

XC40 este disponibil din 2017 cu motor diesel si tractiune integrala si cu dotati foarte bine echipate. Incepand cu anul 2021 este disponibila o versiune pur electrica – XC40 Recharge Twin – a carei configuratie cu doua motoare de 402 CP este impartasita cu Polestar 2. Nivelurile de echipare variaza apoi de la Momentum Core de baza la Inscription Pro cu dotari superioare.

XC40 este proiectat pentru viata urbana si nu numai. Varianta electrica asigura o incarcare a bateriei in doar 40 de minute, ajungi in 4.9 secunde la 100 km/ora si are aplicatii Google integrate. Cu bateria full incarcarcata, poti calatori pana la 418 kilometri autonomie.

XC40 Recharge este proiectat pentru a incepe sa primeasca actualizari automate OTA in 2021. Odata disponibil acest serviciu, te vei bucura de o masina care se perfectioneaza in permanenta si este, intotdeauna, actualizata.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.