Leasing auto 24/7
Leasing auto 24/7

Leasing auto 24/7

3 noiembrie 2021
0 Comments

Lucram constant pentru a actualiza lista noastra de masini de vanzare prin leasing, multe dintre acestea nu apuca sa fie promovate in mediul online. Piata este foarte solicitata in acest moment mai ales pentru masini second hand.

Lunar, avem oferte speciale la contractele de leasing auto atat pentru masinile noi achizitionate cat si pentru cele second hand. Obtine o oferta de pret chiar acum, intrand in contact cu unul din operatorii nostri!

Acum este mai simplu ca niciodata sa intri in posesia unui vehicul mai nou, la un cost decent. Cu lipsa de cipuri si stocuri tot mai putine de masini noi la dealerii auto, sa ai o masina noua acum este putin mai dificil ca inainte de pandemia de coronavirus.

Leasingul auto este o modalitate excelenta de a conduce o masina model mai nou, tehnologie updatata si infotainement de ultima generatie, siguranta si conectivitate. In plus, leasingul auto prevede plati lunare, adica un cost mult mai accesibil pentru aproape orice buzunar, in locul platii integrale a masinii.

Cum sa economisesti bani cand achizitionezi o masina

Achizitia unei masini este o decizie importanta pentru orice familie sau companie. Plata integrala este, pentru majoritatea un efort financiar mare. Din acest motiv, optiunea de leasing auto este alternativa ideala: cu un mic avans si plati lunare egale stabilite pe o perioada cuprinsa intre 3-5 ani, poti avea masina dorita.

Primu pas pentru semnarea unui contract de leasing este gasirea masinii dorite, din flota disponibila sau din orice sursa din tara sau din Germania.

Contacteaza acum leasing247 si vezi ce masini sunt disponibile pentru contractarea unui leasing auto si pentru a stabili toate detaliile Acum e mai simplu ca niciodata sa ai masina mult dorita, la un efort financiar foarte mic!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments (0)

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.