Leasing auto la indemana oricui cu leasing247.ro
Leasing auto la indemana oricui cu leasing247.ro

Leasing auto la indemana oricui cu leasing247.ro

22 septembrie 2021
0 Comments

Leasing247.ro este o companie romaneasca ce face parte din grupul celor mai apreciate companii de leasing auto din Romania. Cu un vast portofoliu de clienti si o flota extinsa, ofera diferite solutii de mobilitate diferitelor tipuri de clienti, prin contracte de finantare prin leasing auto pe perioade cuprinse intre 1 si 5 ani.

Leasingul auto este o oportunitate reala ce permite accesul la avantaje durabile si indubitabile atat pentru persoane fizice cat si pentru interprinderi mici si mijlocii dar si pentru marile corporatii. Finantarea prin leasing auto permite facilitatea de a avea o masina noua la dispozitie, de ultima generatie, pe care o platesti in rate lunare fixe. Nu trebuie sa dispui de plata integrala de zeci de mii de euro pentru achizitie, ci un mic avans este suficient!

Cu ajutorul platformei leasing247.ro poti calcula simplu si rapid, direct din confortul casei tale, rata lunara pe care ar trebui s-o platesti, in functie de tipul de masina ales, marca, anul, valoarea avansului si perioada contractuala.

Dispunem de oferte variate, atat pentru clienti persoane fizice cat si pentru clienti persoane juridice, ocupandu-ne de intreaba birocratie si documentatie. In plus, oferim oportunitatea de a achizitiona o masina second hand din Romania sau import Germania prin finantarea tip leasing auto!

Toate contractele de leasing auto permit clientului sa:

  • Devina proprietarul masinii la finalul contractului;
  • Sa o returneze la dealer si sa achizitioneze o noua masina;
  • Sa isi deduca valoarea TVA daca este societate comerciala;
  • Sa plateasca rate fixe lunare, fara sa fie afectat de fluctuatia inflatiei;
  • Sa vanda contractul de leasing auto dupa minim 1 an de la semnare;

In ultimii ani, finantarea prin leasing auto castiga tot mai mult teren in fata clientilor ce doresc sa isi cumpere o masina noua. Te-ai gandit vreodata sa ceri o oferta de leasing auto? Intra acum in contact cu un consultant si vezi ce oferte primesti!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.