Top motive pentru care sa cumperi o masina marca BMW
Top motive pentru care sa cumperi o masina marca BMW

Top motive pentru care sa cumperi o masina marca BMW

23 aprilie 2021
0 Comments

Foarte multi soferi sunt pasionati de marca BMW si detin cel putin o masina BMW. De ce? Pentru ca este o marca de prestigiu care si-a dovedit calitatile si eficienta de-a lungul istoriei.

 Caracteristici de siguranta

BMW-urile sunt cunoscute ca fiind in mod obisnuit masini de lux, cu multe functii si dotari suplimentare. Odata cu acesta, si senzatia de confort sporit si siguranta in interiorul unui BMW. Mai mult decat atat, pe masura ce tehnologia avanseaza, pe noile modele apar si noi caracteristici precum comenzi de avertizare sonora a punctului mort ce vor accentua masurile de siguranta ale unui BMW.

Longevitate si durabilitate

Un lucru destul de des auzit este faptul ca masinile BMW este destul de greu de intretinut. Acest lucru este partial adevarat insa, ca orice alta masina, daca o ingrijesti, cel mai probabil nu va avea nevoie de intretineri prea dese. Conducand respectand masurile de siguranta, masina isi va pastra chiar si consumabilele o lunga perioada de timp. Daca insa iti place sa simti adrenalina sub pedala de acceleratie, este posibil sa suporti costurile de intretinere.

O buna investitie

A investi intr-o masina marca BMW este o afacere mai buna decat investitia intr-o marca inferioara din mai multe puncte de vedere. Desi este adevarat ca valoarea unei masini este depreciata din momentul in care paraseste showroom-ul, unele vehicule nu pierd o valoare foarte mare. BMW este un exemplu in acest sens. In functie de cat de bine este intretinut, un autovehicul poate sa nu isi piarda considerabil valoarea.

Simbolul situatiei financiare

Un BMW ofera o prima impresie despre cel care il conduce. Aceste detaliu este dincolo de valoarea materiala. Insa confortul de care dispui in interiorul unui BMW este dincolo de valoarea acestuia, chiar si atunci cand este posibil sa ramai blocat in trafic.

Prin urmare, daca iti doresti o masina de lux, pretioasa, eleganta si usor aroganta in acelasi timp, BMW este marca potrivita. In functie de an, model, bugetul disponibil. BMW poate oferi placerea de a conduce oricarui sofer. Achizitioneaza o masina BMW prin cel mai avantajos program de leasing auto – cere de aici o oferta personalizata!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.