De ce este importanta flexibilitatea in politicile de leasing auto
De ce este importanta flexibilitatea in politicile de leasing auto

De ce este importanta flexibilitatea in politicile de leasing auto

25 ianuarie 2022
0 Comments

In general Romania este o natiune de oameni deschisi la minte, foarte usor adaptatbili lanoi situatii si provocari, flexibili. Acest lucru s-a vazut si anul trecut, avand in vedere dificultatile si nevoia de re-adaptatre din cauza restrictiilor sanitare.

In acest sens, si strategiile de finantare prin leasing au trebuit, usor adaptate noilor situatii. Potrivit celor mai mari directori ale companiilor de leasing international, flexibilitatea are cea mai mare importanta in operatiunile comerciale.

Pe langa faptul ca, printr-o finantare leasing capitalul companiei se poate aloca catre alte investitii, care opteaza pentru externalizarea leasingului de vehicule si a managementului flote, ar trebui sa existe flexibilitate si in diferite aspecte ale contractelor semnate cu clientii.

De exemplu, ar putea exista optiunea de a schimba masina dupa minim 1 an de contract, prin posibilitatea de restituire a modelului actual si cu diferenta de plata.

Noi, ca si companie de leasing auto, cautam mereu sa identificam solutii personalitate pentru clienti nostri. Flexibilitatea este cea care ne asigura succesul, deoarece nevoile sunt specifice fiecarui client si acestia au nevoie de sprijin eficient din partea companiei de leasing.

De exemplu, pe perioada pandemiei, am realizat strategii de reducere a platilor lunare, prin flexibilitatea platilor, astfel incat clientii si companiile aferente sa isi poate gestiona in mod optim cheltuielile pe fondul crizei sanitare.

Intelegem nevoia de mobilitate a clientilor si le oferim solutiile potrivite, iar acest lucru necesita identificarea alternativelor menite sa reduca costurile. Mai mult decat oricand, companiile au acum nevoie de capital pentru a putea continu activitatea.

Prin solutii flexibile, clientii actuali si potentialii clienti pot reduce cheltuielile, imbunatati flota de masini si creste productivitatea. Ei pot conta pe noi pentru a le sprijini nevoia de masini noi, prin solutiile noastre integrate de leasing auto”.

Nevoia de flexibilitate este noua, dar cererile au accelerat in ultima vreme in acest sens, mai ales in ceea ce priveste durata contractuala.

Pentru detalii si oferte de leasing auto, contactati-ne numaidecat si intrati in legatura directa cu unul din consultantii nostril auto!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Istoria brandului Volvo

Istoria brandului Volvo

Buia Ileana
16 decembrie 2021
Daca exista o companie recunoscuta la nivel global ca simbol al calitatii, aceasta este Volvo. Producatorul de vehicule...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.