Noul Range Rover 2022 oficial prezentat
Noul Range Rover 2022 oficial prezentat

Noul Range Rover 2022 oficial prezentat

28 octombrie 2021
0 Comments

Noua era Range Rover a inceput o data cu prezentare oficiala a celei de-a 5-a generatii mult asteptate. Modelul emblematic a fost complet reproiectat, actualizat si modernizat din toate punctele de vedere si electrificat substantial, in conformitate cu planul radical al companiei de a reduce emisiile din gama sa.

Noul Range Rover isi face debutul dupa incheierea unui program de testare de cinci ani si sapte milioane de ore si inainte de lansarea pe piata in primavara anului viitor.

Versiunea pur electrica a noului Range Rover, care a fost confirmata pentru lansare in 2024, va fi primul model integral electric al marcii.

Dezvaluit aici atat in forma standard, cat si cu ampatament lung, acesta din urma oferind optiunea de sapte locuri pentru prima data, SUV-ul de lux reinventat este disponibil pentru comanda incepand de acum.

O gama de motorizari pe benzina si diesel este, de asemenea, disponibila de la lansare, care va fi urmata in aproximativ trei luni de o gama de hibrizi plug-in pe benzina.

Cea mai evidenta diferentiere este adaugarea unui panou negru lucios considerabil in spate, care incorporeaza lumini de frana verticale in lateral si indicatoare intr-o bara in partea de sus, toate fiind invizibile atunci cand nu sunt utilizate.

Se spune ca farurile din spate folosesc cele mai puternice LED-uri existente, in timp ce in fata, fiecare grup de faruri contine aproximativ 1,2 milioane de oglinzi individuale care reflecta lumina dintr-o oglinda montata pe spate. Fiecare oglinda poate fi pornita sau oprita independent, oferind asa-numita functionalitate de „urmarire a umbrelor”, care evita sa lumineze masinile care se apropie din sens opus.

Noul design al spatelui pastreaza un nivel semnificativ de functionalitate si utilitate. Hayonul rabatabil continua sa functioneze ca inainte, cu portiunea inferioara pliata in jos si cu luneta ridicata in sus, in timp ce noile functii sunt menite sa adauge „un sentiment de ocazie la adunarile hayonului”. Un nou panou mobil din podeaua portbagajului (care ascunde un spatiu de incarcare ascuns) poate fi pliat pentru a servi drept spatar, transformand hayonul intr-o banca pentru doua persoane, cu suport pentru bauturi in baza.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Istoria brandului Volvo

Istoria brandului Volvo

Buia Ileana
16 decembrie 2021
Daca exista o companie recunoscuta la nivel global ca simbol al calitatii, aceasta este Volvo. Producatorul de vehicule...
Orice mașină poate fi mai aproape de tine cu un leasing auto care să se muleze nevoilor dumneavoastră!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.